Visszhang decemberből

Visszhang decemberből

Egyáltalán nem tudom, hogy mit szeretnék. Mondtál valami szépet, én is mondtam valami szépet. Akkor most mi lesz? Mi következik az után, hogy az emberek kölcsönösen kinyilvánították a tetszésüket? Nem tudom.

De nézzük, mit tudok:

Tudom, hogy látni akarlak, tudom, hogy jó a közeledben lenni, figyelni, ahogy szuszogsz mellettem, ahogy emelkedik a mellkasod, megszámolni az anyajegyeket a karodon, hozzád bújni, a tenyeredbe írt vonalakon vezetni végig az ujjam, hallgatni, ahogy dobog a szíved és megcsodálni, mikor finom mosolyra húzod a szád, ami szerinted túl vékony, de én tudom, hogy pont így tökéletes.

Ezek mind jó dolgok. Tudod, milyen érzés az, amikor megölelsz? Jó. De nagyon.
Ujjong mindenem, elvégre a Te ölelésedről van szó, a Te karjaidban, ahol a Te illatod leng körül…
Tudod, ilyenkor mindig kitépném magam a szorításodból. Elgyengítesz. Elgyengítesz, mert tudatosul bennem, hogy szükségem van rád, hogy nem megy nélküled.
Védtelenné teszel, de tudod mi a legrosszabb? Tudom, hogy csak csalódni fogok, bármi is történjen 134 óra 32 perc és 26 másodperc múlva.
Félek, védtelen vagyok, gyenge vagyok, minden vagyok. Semmi vagyok. Vagyok egyáltalán? Nem.
Nélküled legalábbis biztosan nem.

Forrás: Bazsák Bence

Forrás: Bazsák Bence

Gyűlölöm ezt a várakozást. Gyűlölöm, hogy tudom mi fog történni. Gyűlölöm, hogy egyedül hagysz.
Gyűlölök már mindent, ami nem Te vagy. De azt is, ami igen.

Ilyen lenne a teljes tanácstalanság? Több mint valószínű. Pedig tudom, hogy mi jön ezután. Viszont mi van, ha mégsem? Ha most más lesz? Reménykedem, de tudom, hogy feleslegesen. Olyan csacsi vagyok.

És tudod, mi ebben a legnagyobb szerencsétlenség? Hogy nem érdekel. Szeretném. Hogy mit szeretnék? Erre nem tudok választ adni. Csak azt tudom, hogy nagyon szeretném.

Szerző:

"Ha itt nem találsz, keress meg ott."