Trendhim Scholarship – egy ösztöndíj pályázat csak neked!

Trendhim Scholarship – egy ösztöndíj pályázat csak neked!

Egy férfi ékszerekkel és kiegészítőkkel foglalkozó multinacionális webáruház egy nagyszerű lehetőséggel állt elő. Céljuk, hogy támogassák és erősítsék leendő e-kereskedelmi szupersztárok jövőjét. Azoknak, akik arról álmodoznak, hogy a marketing, divat, IT, kereskedelem, menedzsment vagy sales területen helyezkednek majd el. Megalkották a Trendhim Scolarship-et, így minden évben támogathatnak egy vagy több hallgatót €2.000-val.
 
Ahhoz, hogy részt vehessetek a programban, a tanulmányaitoknak vagy a kutatásaitoknak az e-kereskedelemhoz kell kapcsolódnia. Bárki jelentkezhet, nem számít, hogy mennyi idős  vagy, hogy honnan származik. Az egyetlen kritérium az, hogy az alább felsorolt területekhez kapcsolódjon a tanulmányotok:

  • Divat
  • Marketing
  • IT
  • Sales
  • Szervezet fejlesztés

Forrás: https://echoboomer.pt/giveaway-mochila-da-trendhim-oferecer-2/

PhD hallgatók is jelentkezhetnek az ösztöndíjra. Elvárás, hogy a nyertesek egy rövid beszámolót írjanak majd arról, hogy az ösztöndíj hogyan segítette a tanulmányaikat, kutatásaikat, hiszen az ösztöndíjat azért hozták létre, hogy e-kereskedelemmel kapcsolatos tanulmányokat, projekteket fedezzen. Ezért fordíthatjátok utazási, konferencia, étkezési költségekre vagy akár iskolai tanulmányokra is.

Azt szeretnék, hogy a jelentkezéskor írjátok meg pontosan, hogy az ösztöndíjat milyen célból vennétek igénybe, illetve, hogy mennyi pénzre lenne szükségetek a terveitek megvalósításához. Add meg a neved, címed, telefonszámod is. A jelentkezésed erre az e-mail címre küldd el 2018. november 1.-ig: csr@trendhim.com

A Trendhim Scolarship azért jött létre, hogy támogassa és erősítse az e-kereskedelmi szupersztárok jövőjét!

 

Ha érdekel a lehetőség, az alábbi weboldalakon utána olvashattok:

Pályázati kiírás

A webáruház

Facebook

 

A kép forrása