Könyvajánló – Julia Lewis Thomson: Többek által

Könyvajánló – Julia Lewis Thomson: Többek által

Szeretném bemutatni az egyik kedvenc könyvem, ami egy magyar írónő tollából származik. Ez a könyv pedig nem más, mint Julia Lewis Thomson első könyve a többek által, ami az Álomgyár Kiadó gondozásában jelent meg.

Fülszövege:

„Te megérdemelnéd a második esélyt?

Forrás: moly.hu

Anna mély érzésű lány, aki szeretetre vágyik. Igazán megérdemelné, hogy boldog legyen. A Defektesek dobosa, András megadja neki mindazt, amire szüksége van: szerelmet, nyugalmat és boldogságot. De vajon mindez az övé lehet anélkül, hogy megjárná a poklot? Annának nem adatik meg a könnyebbik út
Az élet tragédiák sorozata. Anna, amikor már mindent elveszített, ráébred, hogy választania kell: hagyja, hogy végleg maga alá temesse az önsajnálat, vagy belekapaszkodik egy halvány napsugárba, és elhiszi, hogy az rá ragyog.
Vajon Anna képes szembe nézni saját félelmeivel, és megleli azt, amiért érdemes küzdenie? Lesz-e elég bátorsága újra szeretni és az új szerelemért áldozatokat hozni? Tud-e küzdeni egy olyan férfi szerelméért, akivel a kapcsolatát mindenki helyteleníti? Vagy engedi, hogy mások irányítsák, azt remélve, hogy így nem érheti több fájdalom?

Julia Lewis Thomson valódi mélységekbe és magasságokba röpíti olvasóját. A szerző hisz abban, hogy kockázatokat kell vállalnunk ahhoz, hogy megtalálhassuk a boldogságot, amihez olykor fel kell égetnünk a hidakat magunk mögött, illetve meg kell bocsátanunk magunknak és a szeretteinknek.”

 

Olvasás közben végig őrlődtem, szomorkodtam majd boldog voltam Annával együtt. Nagyon bele tudtam élni magam, hisz annyira valóságos az összes érzelem a könyvben. Imádtam a Defektesek összes tagját és a balhéikat, így sokszor nem csak Annának, de nekem is mosolyt csaltak az arcomra.

Főleg Maxim, az orosz szívtipró, aki meghódította a szívem. Igazi jó barátként viselkedett, mikor mindenki elfordult Annától. Az írónő megosztott vele kapcsolatban egy kis morzsát, amit a molyos oldalán olvashattok róla. Tamást is nagyon megkedveltem, bár neki volt néhány húzása, ami miatt el tudtam volna küldeni melegebb éghajlatra. Andris pedig, ő Mr. Tökéletes. Amit vele tett az írónő szinte megbocsájthatatlan, de csak szinte.

Imádtam az írónő könnyed és humoros stílusát, annak ellenére, néha mennyire nyomasztó dolgokat írt. Nagyon vagány, hogy meri használni, a magyar nyelv egyik legszebb vagy éppen legrosszabb tulajdonságát, ezek pedig a káromkodások. Annyira a magyarra jellemző, hogy nem képes úgy egy mondatot elmondani, hogy ne legyen benne legalább egy csúnya szó! Azonban ez mégsem zavaró, mert ettől olyan igaziak a beszélgetések.

Ajánlom mindenki ezt a könyvet, hisz annyi érzelem van benne, hogy azt hinné az ember, annyi félét nem képes az ember érezni, és mégis! Kellemes olvasmány lesz mindenkinek, aki szereti a romantikus, new adult regényeket, amiben van egy csöppnyi csavar!

Ha megtetszett az ajánló, itt meg lehet rendelni, az írónőt pedig a Facebookon és Instagramon lehet követni. A következő bejegyzésben pedig egy interjút hozok az írónővel.

Kiemelt kép forrása: Julia Lewis Thomson Facebook oldala

Szerző:

„Egy olvasó ezernyi életet megél, mielőtt meghal. Az az ember, aki nem olvas, csak egyet.” /George R. R. Martin/ Ez az idézet tökéletesen tükröz, hiszen imádok olvasni és elveszni a könyvek adta csodálatos világokba.