FEZEN-re Velünk!

FEZEN-re Velünk!

Az idén is megrendezik a FEZEN fesztivált, ahol a rock, metál, elektronikus és az alternatív zene képviselői adnak majd jobbnál jobb koncerteket. Számunkra ez a mostani fesztivál még inkább különleges lesz, mivel a Magazint képviselhetjük a sátrak és színpadok erdejében.

www.fezen.hu

www.fezen.hu

Aki korán érkezik a 0. naptól kezdve, remek együttesek közül választhat – Kiscsillag, Magashegyi Underpround, Subcribe, remek tribute együttesek és még sorolhatnánk. A fesztivál hivatalos programján minden napra kapunk egy-egy híres fellépőt: a csodálatos hangú énekesnő, Tarja Turunen kezdi meg a sort, legújabb albumának turnéjával érkezik hozzánk; a klasszikus időket idéző Europe, akik The Final Coutdown c. számát nincs olyan élő ember, aki ne ismerné; a kilencvenes évek neves sikeres amerikai metál bandája, a Skid Row csap a húrok közé. Nagy érdeklődésre tarthat számot a magyar frontemberrel rendelkező Ignite zenekar, akik hosszú hallgatás után új lemezzel jelentkeznek hamarosan, és szó szerint “hazahoznak” néhány új szerzeményt. Hazai együttesek is szép számmal képviseltetik magukat a helyszínen, a Quimbytől elkezdve egészen a Punnany Massive-ig, hogy csak néhányat említsek, akik a rendszeres fesztiváljáró együttesekhez híven biztosan remek hangulatot teremtenek. Persze nem csak a befutott zenekaroknak ad helyet a FEZEN, hanem a feltörekvő csapatok koncertjei közül is választhatunk, ezzel lehetőséget adva nekik, hogy jobban megismerhessük őket.

A FEZEN ebben az évben a felhozatal alapján is bizonyítja, hogy egy színes és cseppet sem egyhangú programot hozott össze, így minden fesztiválozó találhat kedvére való koncerteket. Ami biztos lesz: jó zene minden mennyiségben! Személy szerint úgy érzem, hogy az idei év egyik legjobb felhozatalát sikerült összeválogatniuk a szervezőknek, azt hiszem minden zenekar itt lesz, akiért érdemes fesztiválra menni. Ezért is izgatottan várjuk már a rendezvényt, amit az Instagramon követhettek is Velünk, majd nemsokára olvashatjátok az élménybeszámolónkat is!

A részletes programért látogassátok meg a fesztivál weboldalát, remélem sokatokkal találkozunk a helyszínen!

www.fezen.hu

www.fezen.hu

2 comments

    • Kiss Nikolett

      Én nagyon várom már, szerintem a mostani tényleg fantasztikus lesz, bár a tavalyiak is nagyon kecsegtetőek voltak! Remélem jövőre Neked is lesz lehetőséged, de addig figyeld majd az ideiről készült beszámolónkat! 😉

      Reply

Szólj hozzánk!