,,Minden megéri” – Ludányi Bettina, elsőkönyves szerző

,,Minden megéri” – Ludányi Bettina, elsőkönyves szerző

Ludányi Bettina Az egyetlen menedék könyv írója, a Colorcom kiadó elsőkönyves szerzője, emellett blogger és újságíró. Mint sokunknál, nála is általános iskolás korában jött először az ihlet az írásra. Szeretett volna egy olyan történetet kitalálni, amiben minden számára izgalmas fordulat és tényező benne van. Úgy tűnik, Bettina nagyon tudatosan haladt előre, hisz most már első regényét tarthatja a kezében.  

Ludányi Bettina

Bettinát sokan inspiráló személynek tartják, sőt barátnői példaképként tekintenek rá. Elárulta miért: ,,Megtaláltam azt az utat, amit nekem szántak, amit szívesen csinálok, és ők is erre vágynak. Mert látták, mennyit harcoltam mindenért, ami most körülvesz. Azért, hogy azt csinálhassam, amit szeretek, és itt nem feltétlenül a regényírásra gondolok, hanem arra, hogy otthonról dolgozok, mint külsős újságíró. A könyv csak hab volt a tortán.”

Szerencsére, számára is vannak példák, akikre felnéz. Ilyen a nagymamája, az apukája, anyukája és persze a mester, Stephen King. Bettina egyébként lelkes könyvimádó, írópalánta és festő. Bár az utóbbit egyre ritkábban van ideje művelni, hisz minden szabad percét az írás tölti ki. A szabadidejében a kéziratát szerkeszti, hisz készül egy újabb könyv. Blogját, melynek az Írók között címet adta, azért hozta létre, hogy segítsen a sorstársaink fejlődni az írásban – így itt is igyekszik serényen ténykedni.

Szeretek írni, történeteket kitalálni, utazni, és arról írni, felfedezni a világot. Amikor dolgozom, mindig eszembe jut, miért csinálom. Sokan azt gondolják, hogy otthonról dolgozni egy álom. Valójában tényleg az, de nem olyan egyszerű. Amikor tíz óra hossza után is ott ülök a gép előtt – mert nincs olyan, hogy oké, vége a munkaidőnek, irány haza – és már fáj a hátam, fáj a szemem és a fejem is a monitortól, akkor csak ránézek a regényemre, ránézek a bakancslistámra, végig gondolom, hogy milyen sok gyönyörű helyen jártam már, és mennyi minden vár még rám, akkor könnyebb. Ha arra gondolok, honnan jöttem, és most hol tartok, akkor látom, hogy megéri. Minden megéri.

Ludányi Bettina

Első könyve Az egyetlen menedék az újrakezdésről és a félelmek leküzdéséről szól. A történet bebizonyítja, hogy létezik fény az alagút végén, csak végig kell menni a fájdalmas és viszontagságokkal teli úton.

Ha kíváncsiak maradtatok és még jobban megismernétek Ludányi Bettinát, akkor figyeljetek, mert nemsokára érkezik a vele készített interjú. Egy szerencsés pedig – a könyvajánlónk után – nemsokára megnyerheti tőlünk Bettina regényét, Az egyetlen menedék-et!

Szerző:

Könyvekben élek. Az írók, és a műveik szereplői gerjesztik nekem a komfortos világomat, ahol én jól érzem magam. Azt hiszem, ha nem egy ilyen múlt lenne mögöttem, mint amilyen van, most nem értékelném az apró dolgokat, nem írnék, és nem lenne egy könyvjelzőm ,,A KÖNYVEK NEM BÁNTANAK" felirattal.