2 perc Szabó Kittivel

2 perc Szabó Kittivel

Szabó Kitti a színészet után saját projectet indított. Youtube csatornáján mutatja meg nekünk vérlázítóan humoros oldalát és kivétel nélkül minden videója után garantált az enyhén fájó has a sok nevetéstől. Kitti jelenleg egy csodaszép kisfiú energikus anyukája, mindamellett a mi jókedvünk felelőse a közösségi médiában.

1.      Szerinted mi a siker titka?

Szerintem a sikernek nincsen titka. Egyszerűen keményen kell érte dolgozni. És, ha a fejedbe veszed azt, hogy valamit el szeretnél érni, akkor azt tűzön vízen keresztül kell vinni; de ezt csak úgy lehet, ha belül mélyen magadban valóban ezt szeretnéd, és elhatározod magad mellette.

2.      Mi inspirál téged a mindennapokban, mi az, ami a rossz napokon is lendületet ad?

Én alapvetően nagyon szeretem a helyzetkomikumokat. Ha a napomban történik egy olyan pillanat, amiben, már meglátom, hogy ez mekkora poén vagy mennyire jól beillene egy videóba, akkor én azt már egyből írom le a jegyzeteimbe. Ez úgymond ilyen napi inspiráció. Ez löketeket ad, lényegében soha nem kapcsol ki az agyam, de, aki ezzel foglalkozik, annak nem is tud. Nyitva van a szemem, figyelek és tudatosan inspirálódom mindennap, minden ilyen kis helyzetből.

Fotók: @szabokitta

Szerző:

„A legvarázslatosabb táncok olykor pirkadatkor történnek, egy álmatlan éjszaka után.”