A haverok és én – ajánló Nagy Brigitta blogjáról

A haverok és én – ajánló Nagy Brigitta blogjáról

A haverok és én című blog – ne tévesszen meg senkit- nem egy egyszerű lányról szól, még csak nem is a bulizásról, sem pedig a felhőtlen, gondtalan életről. Nagyon mély témát boncolgat, tehát ha őszinte akarok lenni, nehéz is volt feldolgozni, ajánlót készíteni róla, de nagyon megérintettek a bejegyzései.

Brigitta a blog írója egy nagyon különleges kezdeményezést indított, méghozzá az autoimmun betegségek megismeréséről, amelyben ő maga is szenved. Célja az, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy ezek a betegségek igenis léteznek, mely tekintet nélkül, bárkire lesújthat úgy, hogy egy külső szemlélő szinte semmit nem vesz észre az egészből.

Ő akkor is megtalálja a csodát az életben, ha iszonyú nehéz. Rengeteg különböző írással büszkélkedhet a blogján: saját és mások történetei arról, hogy élik meg a betegségeket, tippek, hogy jobbá váljon az élet a diagnózis után, valamint inspiráló, motiváló írásokkal is találkozhattok.

Úgy gondolom, ez a blog nem csak a betegségben szenvedőknek nyújt segítséget, hanem bárkinek, aki egy kicsit is elveszettnek érzi magát. Olvasva az írásait, olyan apró dolgokat is megtanulhattok értékelni az életben, amit egy egészséges ember természetesnek vesz, pedig valójában egyáltalán nem az.

www.tumblr.com

Sokszor kínomban mosolyogva töltöm el a napi 8 órát. De mosolygok, jól odarajzolva arcomra, hiszen a diagnózis után nem volt más választásom, harcosnak kellett bélyegeznem magam. A küzdelem, remények, és az újra-, és újrakezdés kifejezetten csinos attitűddel áld meg.

 Írásait olvasva hálát éreztem, hiszen csak köszönettel tartozom Neki azért, mert ilyen közelről betekintést nyerhettem az ő és mások életébe, a mindennapi nehézségeikbe. Értékelni tudom mindazt, amim van és büszkeséget érzek, hogy ilyen csodálatos és erős emberek vannak a világon, mint ő.

Ő az a lány, aki megmutatja, hogyan épülj fel lelkiekben abból, ami a testedet fizikailag felemészti.

Brigitta írásait követhitek A haverok és én című blogján, hamarosan pedig a vele készülő interjúból bővebben is megismerhetitek őt.

Kiemelt kép: tumblr.com

Szerző:

"ENNYIT tanultam: valamit mindenki tud; mindent senki sem." /Fodor Ákos/