“Egyél velem könyvet!” – Ajánló a KönyvParfé blogról

“Egyél velem könyvet!” – Ajánló a KönyvParfé blogról

A mai világban, már Magyarországon is, egyre többen blogolnak. Itthon talán az egyik legfelkapottabb téma a könyvekről való írás. A rengeteg blog közül, véleményem szerint, viszonylag kevés az, amelyik valamilyen plusz dologgal kitűnik a többi közül. Ivettnek, a KönyvParfé blog írójának ezt sikerült megvalósítania.

Forrás: KönyvParfé blog

Ivett bejegyzései gyakran feltűntek számomra a közösségi oldalon a fentihez hasonló képekkel. Így egyre kíváncsibbá tett, mi történik ezen az oldalon. Miután elkezdtem követni a KönyvParfé honlapját, nemcsak remek bejegyzéseket olvastam különböző művekről, hanem ilyen szép, guszta, ínycsiklandozó képeket találtam, a fotókon található ételek receptjeivel együtt. Az étkekkel kapcsolatban azt kell tudni, hogy mindegyik valamilyen módon az adott olvasmányokhoz kapcsolódik, és a könyvek bújása közben gondolta ki őket Ivett. Így jött létre ez a könyves – gasztro blog.

Mondjuk, hogy szeretek sütni – főzni, de soha egy percig nem jutott eszembe, hogy ilyen mókás, kreatív dolgokat készítsek:

Forrás: KönyvParfé blog

Forrás: KönyvParfé blog

Ahogy a fotókon is látszik ezen a weblapon rengeteg műfajból választhatunk magunknak könyvajánlót, ha épp nem tudjuk eldönteni mit olvassunk. A választással sem lesz gondunk, mert a blog esztétikus, rendezett, és könnyen átlátható. Amennyiben valaki csak nézelődni vagy receptet keresni szeretne, akkor is jó helyen jár.

Összefoglalván: én úgy gondolom, hogy ez egy nagyon szép könyves – gasztro blog, gyönyörű fotókkal, könyvajánlókkal és receptekkel. Ha többet szeretnétek megtudni az oldalról, ill. Ivettről, olvassátok el jövő hét kedden vele készült interjúmat! Addig is keressétek fel Facebook oldalát és a honlapját

Kiemelt kép forrása: pinterest.com

Szerző:

Dalma vagyok. Sokat gondolkodtam mit írjak magamról, végül arra jutottam, hogy ez az idézet mindent elmond rólam: "Az olvasás - ha élvezetet okoz - segít élni. Átélni és túlélni is." /Vekerdy Tamás/