Ismerd meg új szerkesztőnket! – Kitti

Ismerd meg új szerkesztőnket! – Kitti

Ahogyan az apró emberi hámsejtek, mi is, itt a Lendület szerkesztőségében folyamatosan cserélődünk, újulunk. Minden új arc egy új színt hoz a magazinba, és mi ennek felettébb örülünk. Boldog vagyok, hogy én mutathatom be nektek a legújabb szerkesztőnket, Katona Kittit, akinek írásaival ezentúl minden szombaton találkozhattok.

Kitti fiatal tehetség, olvashattatok már róla a Lendület magazinban ajánlót valamint interjút is. Saját írói oldalán bontakozik ki igazán feltörekvő tehetsége. Kérdéseinkre adott válaszait fogadjátok sok szeretettel:

Miért jelentkeztél a Lendülethez?

Rodonit Zoé felkeresett, hogy az írásaim alapján szeretné, hogyha betölteném a megüresedett szerkesztői pozíciót. Számomra nem volt kérdés, hogy elvállalom-e, hiszen rendszeresen olvasom a magazint és nagyon szeretem. Emellett pedig hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy a tagja lehetek egy ilyen közösségnek, és, hogy egyszer majd valaki úgy fogja bújni az én cikkeimet is, mint én szoktam a honlapon lévőket.

Kitti

Sorolj fel 5 dolgot, amit rólad mindenképp tudni kell!

  • mindenem a sport és az egészséges életmód
  • nem bírnék könyvek nélkül élni
  • szeretném bejárni a világ összes országát
  • kedvelem az extrém dolgokat
  • nagy álmom, hogy ismert író lehessek

Mi az, amit az írás ad neked?

Menedéket, erőt, önbizalmat.  Ha bármi történik ez az a dolog, ami mindig ott van nekem és segít a problémáimon, emellett írásban olyan dolgokat is meg tudok fogalmazni, amit szóban nem lennék képes.

Mi az, ami inspirál?

Felemelő érzés más kortárs írók műveit olvasnom, főleg ha el is érték az írással a céljaikat, hiszen ez erőt ad a mindennapokhoz, hogy sosem szabad feladni, csak küzdeni kell és nem lesz számunkra lehetetlen. Ha pedig fogságba kerít az írói válság, akkor mindig támaszt nyújt egy-egy verseskötet, amikből tanulni illetve ihletet meríteni tudok.

Ha oda utazhatnál, ahová csak akarnál, hova mennél? Miért?

Nem tudnék egy konkrét helyet választani, mert nagy álmom, hogy egyszer beutazzam az egész Földet. Szeretném megismerni minden nép kultúráját és szokásait és szélesíteni a látókörömet.

 

Köszönöm Kittinek a válaszokat, ti pedig kövessétek őt figyelemmel minden szombaton!

Szerző:

A nevem Gagyi Rita. Erdélyben lakom, és negyedéves orvostanhallgató vagyok. A hétköznapjaimat betöltik a mázsás atlaszok, a professzorok előadásai, a fehér köpeny a kórházi osztályokon. Szeretem a tudományt, a szilárd tényeket, a pontos magyarázatot minden kérdésre, és a leghatékonyabb megoldást minden problémára. De az életben nem minden fekete-fehér, és nem létezik minden kérdésre kielégítő válasz. Úgy a tudományban, mint a saját életemben folyton a válaszokat keresem a kérdéseimre. Örök álmodozó vagyok, szeretek hatalmas célokat kitűzni magam elé, és igyekszem önmagam maradni a sikerhez vezető úton. Ezért írok, ez az inspirációm: fejleszteni önmagam, megélni és megérteni mindent ami körülöttem történik. Több ember szeretnék lenni egyszerre: orvos, művész, irodalmár, utazó. Szeretek nyitott szemmel járni a világban, és örömet lelni az apró dolgokban. Az írás egyfajta menedéket jelent számomra, az üres lap, a toll meg én. Szabályok nélkül.