Ajánló Fehér Orsi fürdőruha tervező munkásságáról

Ajánló Fehér Orsi fürdőruha tervező munkásságáról

A mai ajánló egészen rendhagyó lesz. Egy különleges fiatal nőt és munkásságát ismerhetitek meg, aki fürdőruha tervezéssel foglalkozik. Úgy gondoltam, mivel hamarosan itt a nyár egy három részes cikk-sorozattal készülök, melynek a végén megtudhatjuk, milyen testalkatra, milyen fürdőruhát ajánl Fehér Orsi.     

Orsi fiatalkora óta dolgozik modellként. Először itthon, később Németországban, de az igazi áttörést talán Portugáliában érte el, ahol a modellkedés mellett egy tévés felkérésnek eleget téve, három évig vezetett egy hetente jelentkező portugál magazint. Később magánélete Madridba, utána pedig  Dubajba szólította.

A fehérnemű- illetve fürdőruha modellként eltöltött évek, a rengeteg napozással és strandolással karöltve egy ötletet hoztak magukkal: Orsi megtervezte a saját fürdőruha-kollekcióját. A gondolatot tettek követték: Orsi Madridban elvégzett egy MBA képzést, üzleti divat menedzsmentből, majd gyakorlat és tapasztalatszerzés céljából rövid ideig Milánóban élt és Roberto Cavalli fehérnemű,- fürdőruha szekciójában a központi showroomban (kiállító-, mintateremben) dolgozott. Így indult útjára 2015. júniusában az IRY by Ivory Store Madrid márka.

Orsi céljául tűzte ki, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsa ügyfeleinek, egyfajta prémium kategóriás terméket kínáljon, elérhető áron. Nem utolsó sorban pedig olyan fürdőruhákat szeretne tervezni, melyben mi, nők, különlegesnek, magabiztosnak érezzük magunkat. Orsi elképzeléseit olykor számítógépes programmal valósítja meg, néha még egy anyagnak a mintáját is megtervezi, de valamikor csak egyszerűen beleszeret egy kelmébe és az anyag mintája, tapintása hozza magával az ötletet egy fürdőruhához.

Forrás: ivorystoremadrid.com

2015.óta három kollekció keretében, körülbelül húsz modellt alkotott, miközben létrehozta saját webshopját is, ahol többek között a lentebb található fürdőruhákkal is találkozhattok.

Forrás: ivorystoremadrid.com

Jövő hét kedden egy interjút hozok majd Fehér Orsival, ami egyebek mellett fényt derít arra is, hogy mennyi munka áll egy fürdőruha megálmodásától a webshopba kerüléséig. Addig is nézegessétek a honlapját illetve Facebook és Instagram profilját, ahol még több gyönyörű darab vár rátok. Egész biztos, hogy nyári hangulatba kerültök!

Kiemelt kép: Fehér Orsi Facebook profilja

Szerző:

Dobos-Gacsó Dalma
Dalma vagyok. Sokat gondolkodtam mit írjak magamról, végül arra jutottam, hogy ez az idézet mindent elmond rólam: "Az olvasás - ha élvezetet okoz - segít élni. Átélni és túlélni is." /Vekerdy Tamás/

Szólj hozzánk!